مواد لازم:

آرد

شکر

پوره کدو حلوایی*

تخم مرغ

شیر ولرم

روغن

دارچین

بیکیینگ پودر

وانیل

1 و 23 پیمانه

1 پیمانه

1 پیمانه

2 عدد

12 پیمانه

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

18 قاشق چایخوری

 

  

 

 *برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو حلوایی را می شوییم. قسمت بالای آن را جدا می کنیم. کدو حلوایی را دو نیمه کرده دانه هایش را خارج می کنیم. کدو را می توانیم با پوست یا بدون پوست بپزیم یا بخارپز کنیم. ولی بهتر است آن را به تکه های کوچک خرد کنیم بعد پخت را انجام دهیم. برای پختن کدو حلوایی، کدوها را داخل قابلمه ریخته کمی آب به آن اضافه کرده، حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. بعد ازپخت، اگر هنوز آب زیادی کف قابلمه باقی مانده بود، شعله را بیشتر می کنیم تا آب اضافه تبخیر شود. اگر کدوها را با پوست پختیم، پس از پخت، گوشت کدو حلوایی را با قاشق از پوست جدا می کنیم. سپس کدوی پخته شده را کاملا له می کنیم (داخل خرد کن یا غذا ساز می ریزیم، می کوبیم یا ...).

طرز تهیه کیک کدو حلوایی:

آرد، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

پوره کدو حلوایی و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم.

شکر، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی می زنیم. مخلوط پوره کدو و شیر را می ریزیم و در حد مخلوط شدن می زنیم. آرد و .... را بتدریج اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. قالب لوف 24 در 12 سانتیمتری برای این کیک مناسب است. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره ها را چرب می کنیم. خمیر را داخل قالب می ریزیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 50 تا 55 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.