مواد لازم:

آرد

شکر سفید

پنیر لاکتیکی

تخم مرغ

روغن

شیر

بیکینگ پودر

وانیل

آب لیموی تازه

رنده پوست لیمو

1 و 12 پیمانه

23 پیمانه

1 پیمانه

3 عدد

14 پیمانه

14 پیمانه

2 قاشق چایخوری

14 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

  

 

طرز تهیه کیک لیمویی با پنیر لاکتیکی :

اگر پنیر شور بود داخل آب سرد می گذاریم و یکی دوبار آبش را عوض می کنیم تا نمک برطرف شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. پنیر را با پشت چنگال نرم میکنیم و سپس با استفاده از همزن برقی با شکر می زنیم. تخم مرغها را یک به یک اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام یک دقیقه مخلوط مان را می زنیم. وانیل را می ریزیم. روغن و سپس شیر را اضافه می کنیم. آب و پوست لیمو را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه کرده با قاشق چوبی هم می زنیم تا خمیر یکدست شود. کف یک قالب 24 سانتیمتری را کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره های آن را چرب می کنیم. خمیر را داخل قالب ریخته، در فر از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 60 دقیقه، تا زمانی که خلال دندانی که در کیک فرو می کنیم تمیز بیرون بیاید، می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.