مواد لازم:

آرد

شکر سفید

تخم مرغ

روغن

شیر

وانیل

بکینگ پودر

پوست رنده شده لیمو

آب لیمو

2 پیمانه

1 پیمانه

4 عدد

3 قاشق غذاخوری

12 لیوان

18 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک لیمویی 

 

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

شکر و روغن را مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و بعد از ریختن هر کدام ، مخلوط را یک دقیقه با همزن می زنیم. وانیل، پوست و آب لیمو را میریزیم و باز کمی با همزن می زنیم. مخلوط آرد و شیر را به تناوب در سه مرحله به خمیر اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم. کف و دیواره قالب 24 سانتی گرد را چرب می کنیم. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و خمیر را داخل آن می ریزیم. در فر از قبل گرم شده 50 تا 60 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. 5 تا 10 دقیقه بعد از خارج کردن از فر، کیک را از قالب جدا می کنیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.