مواد لازم:

  • آرد               2 پیمانه                          
  • شیر            1پیمانه
  • پودر کاکائو     1پیمانه                        
  • بیکینگ پودر    2 قاشق چایخوری
  • شکر سفید       14  1 پیمانه                  
  • وانیل              12 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ           6 عدد                          
  • گردو خرد شده   12 پیمانه
  • ارده                13 پیمانه                    
  • شکلات           100 گرم
  • روغن              14 پیمانه                    
  • روغن (برای آب کردن شکلات) 1 قاشق غذاخوری
 کیک شکلاتی

 

طرز تهیه کیک شکلاتی:

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط می‌کنیم.

شکر و روغن را با همزن برقی کمی می‌زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده وبعد از اضافه کردن هر کدام، حدود یک دقیقه می‌زنیم. وانیل را می ریزیم. ارده را اضافه می‌کنیم و باز کمی می‌زنیم. مخلوط آرد و ... را به تناوب با شیر در سه مرحله اضافه کرده وبا قاشق چوبی مخلوط می‌کنیم. قالب مناسبی را انتخاب کرده، کف و دیواره‌های آن را با چند قطره روغن چرب می‌کنیم. خمیر کیک را داخل قالب می‌ریزیم، گردوها را روی خمیر می‌پاشیم. در فر از قبل گرم شده 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد و 20 دقیقه با 150 درجه می‌پزیم. در صورت تمایل بعد از اینکه کیک را از قالب خارج کردیم و خنک شد، رویش شکلات آب شده می‌ریزیم.

آب کردن شکلات:

شکلات و 1 قاشق غذاخوری روغن را داخل ظرف کوچکی می‌ریزیم. داخل ظرف دیگری آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. ظرف حاوی شکلات را روی آن قرار می‌دهیم. این ظرف نباید داخل آب برود، فقط باید با بخار آب در تماس باشد. بعد از مدت کوتاهی شکلات را که در حال ذوب شدن است، هم می‌زنیم. وقتی آب شدن شکلات به نیمه رسید ظرف را از روی بخار آب بر می‌داریم و مرتب هم می‌زنیم تا کاملا ذوب شود.

 

مطالب مرتبط:

 

 

دیدگاه‌ها  

#1 کيک شکلاتیمحمد 1396-08-15 17:12
کيک شکلاتی خيلی خوشمزه و سالمه. ممنون
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.