مواد لازم:

آرد

بیکینگ پودر

شکر سفید

تخم مرغ

روغن

شیر

وانیل

سیب (متوسط)

شکر سفید

دارچین

3 پیمانه

2 قاشق چایخوری

34 پیمانه

3 عدد

13 پیمانه

1 و 13 پیمانه

14 قاشق چایخوری

2 عدد

3 قاشق غذاخوری

1و 12قاشق چایخوری

  

 

طرز تهیه کیک سیب :

سیب ها را پوست گرفته، هسته ها را در می آوریم و خیلی باریک خلال می کنیم. داخل کاسه کوچکی 3 قاشق غذاخوری شکر و 1 و 2/1 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و شکر را با همزن برقی برای 30 ثانیه می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و ...، و شیر را به تناوب در سه مرحله اضافه کرده و با قاشق چوبی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. برای این کیک قالب 22 سانتیمتری گرد مناسب است. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره ها را چرب می کنیم. نیمی از خمیر را داخل قالب می ریزیم. سیب ها را روی خمیر می چینیم. مخلوط شکر و دارچین را روی سیب ها می پاشیم. بقیه خمیر را روی سیب ها می ریزیم و سطح خمیر را صاف می کنیم. در داخل فر از قبل گرم شده، به مدت 45 تا 50 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.