کیک دارچین و شکلات
مواد خمیر:
آرد
بیکینگ پودر
روغن
شکرسفید
تخم مرغ
وانیل
ماست
شیر
1و 1⁄2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1⁄4 پیمانه
2⁄3 پیمانه
1 عدد
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1⁄3 پیمانه
مواد میانی:
شکرسفید
دارچین
شکلات تلخ خردشده
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه کیک دارچین و شکلات :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشد. 2 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط می کنیم. روغن و شکر را 30 ثانیه با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ و وانیل را ریخته و 1 تا 2 دقیقه به زدن ادامه می دهیم. نیمی از مخلوط آرد را می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. سپس مخلوط شیر و ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم. و در آخر بقیه آرد را می ریزیم. قالب لوف 24 در 12 سانتیمتری برای این کیک مناسب است. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره ها را چرب می کنیم. نیمی از خمیر را داخل قالب می ریزیم. 1/3 از مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر پاشیده، شکلات خرد شده را روی آن می ریزیم. 1/3 دیگر شکر و .... را روی شکلات ها می پاشیم. بقیه خمیر را می ریزیم. باقیمانده شکر و دارچین را روی خمیر می پاشیم. در داخل فر از قبل گرم شده، به مدت 45 تا 50 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی