مواد خمیر:

آرد

بیکینگ پودر

روغن

شکرسفید

تخم مرغ

وانیل

ماست

شیر

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

14 پیمانه

23 پیمانه

1 عدد

14 قاشق چایخوری

12 پیمانه

13 پیمانه

  

مواد میانی:

شکرسفید

دارچین

شکلات تلخ خردشده

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه کیک دارچین و شکلات :

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا هیچ گلوله ای نداشته باشد. 2 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط می کنیم. روغن و شکر را 30 ثانیه با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ و وانیل را ریخته و 1 تا 2 دقیقه به زدن ادامه می دهیم. نیمی از مخلوط آرد را می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. سپس مخلوط شیر و ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم. و در آخر بقیه آرد را می ریزیم. قالب لوف 24 در 12 سانتیمتری برای این کیک مناسب است. کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره ها را چرب می کنیم. نیمی از خمیر را داخل قالب می ریزیم. 1/3 از مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر پاشیده، شکلات خرد شده را روی آن می ریزیم. 1/3 دیگر شکر و .... را روی شکلات ها می پاشیم. بقیه خمیر را می ریزیم. باقیمانده شکر و دارچین را روی خمیر می پاشیم. در داخل فر از قبل گرم شده، به مدت 45 تا 50 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.