مواد لازم برای خمیر:

آرد

شکر قهوه ای

بیکینگ پودر

روغن

تخم مرغ

شیر

وانیل

کنجد

زرده تخم مرغ

4 پیمانه

23 پیمانه

2 قاشق چایخوری

12 پیمانه

2عدد

12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

1 عدد

 

مواد میانی:

خرما

گردو خرد شده

پودر نارگیل

دارچین

25 تا 30 عدد

13 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

 

 کلوچه خرمایی
 کلوچه خرمایی

 

طرز تهیه مواد میانی:

پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم، با چنگال آنها را له می کنیم. خرماهای له شده را با گردو خرد شده، پودر نارگیل و دارچین مخلوط می کنیم.

 

طرز تهیه خمیر کلوچه خرمایی:

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغها، وانیل و روغن را با همزن می زنیم. سپس شیر را اضافه می کنیم . باز هم کمی با همزن می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم تا خمیری نسبتا نرم و کمی چسبنده بدست آید. روی ظرف خمیر را می پوشانیم و 10 تا 15 دقیقه صبر می کنیم. از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک جدا می کنیم، داخل دستمان گرد کرده و سپس آنرا کمی پهن می کنیم. 1 قاشق چایخوری از مواد میانی را داخل خمیر گذاشته، خمیر را می بندیم و دوباره گرد می کنیم. خمیر را روی سینی فر که چرب کرده ایم می گذاریم و با فشار دست کمی پهن می کنیم. وقتی همه خمیر را بصورت کلوچه درآوردیم، زرده تخم مرغ را می زنیم، 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه می کنیم و با برس روی کلوچه ها می زنیم. کمی کنجد رویشان می پاشیم. سینی را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم و 25 تا 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

  

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.