مواد لازم:

آرد**

شکر قهوه ای

شير ولرم

تخم مرغ

روغن

آب ليموترش تازه

رنده پوست ليمو

بيکينگ پودر

وانيل

گردوی خرد شده(در صورت تمايل)

 

 

 

2 پیمانه

23 پیمانه

23 پیمانه

2 عدد

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق چايخوری

1 قاشق چايخوری

18 قاشق چايخوری

14  پیمانه

 

 

طرز تهیه نان ليمویی Quick Bread*

 

Quick breads* یا نان های سریع نان هایی هستند که در آنها از مایه خمیر استفاده نمیشود و در نتیجه به زمان برای ورآمدن هم نیازی ندارند، موادشان در حد مخلوط شدن با هم همزده می شوند، معمولا در قالب لوف تهیه می شوند، بعضی از انواع آن شیرین هستند و بعضی  با ادویه ها، سبزیها و پنیرهای مختلف طعم دار می شوند. این نان های شیرین   نسبت به کیک ها بافت متراکم تری دارند.

**می توانید 2 قاشق غذاخوری از مقدار آرد کم کنید و به جای آن 2 قاشق غذاخوری گیاهک گندم اضافه کنید.

طرز تهیه نان لیمویی:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. شکر را داخل شیر ولرم  ریخته و هم می زنیم تا کمی حل شود.

داخل کاسه بزرگی تخم مرغ ها و وانیل را کمی با مفتول می زنیم. روغن را اضافه می کنیم. مخلوط شیر و شکر را می ریزیم و با مفتول می زنیم تا با بقیه مواد مخلوط شوند. آب و پوست لیمو را اضافه می کنیم. مخلوط آرد را بتدریج می ریزیم و با مفتول یا قاشق چوبی هم می زنیم. در این مرحله گردوها را اضافه می کنیم (در صورت استفاده از مغز گردو ).  کف قالب لوف 24 در 12 سانتیمتری کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره های آن را چرب می کنیم. خمیر را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 تا 55 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.