
شیرینی میان پر کشمشی یا مویزی 2
مواد لازم برای خمیر:
آرد
بیکینگ پودر
شکر قهوه ای
تخم مرغ
روغن
شیر
وانیل
دارچین
3-3⁄4 پیمانه
2 قاشق چایخوری
2/3 پیمانه
2 عدد
1⁄2 پیمانه
1⁄2پیمانه
1⁄2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
مواد میانی:
شیره انگور
آبلیمو
مویز یا کشکش خرد شده
گردو خرد شده
رنده پوست لیمو
1⁄4پیمانه
1 قاشق چایخوری
2⁄3پیمانه
1⁄4پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد میانی:
در قابلمه کوچکی همه مواد را مخلوط کرده ( به جز گردو) و روی حرارت قرار می دهیم. 2 تا 3 دقیقه می جوشانیم نا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس گردوها را اضافه می کنیم. می گذاریم خنک شود.
طرز تهیه خمیرمیان پر کشمشی (یا مویزی):
آرد،بیکینگ پودر و دارچین را داخل کاسه ای مخلوط می کنیم.
شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را می زنیم(با همزن). شیر را اضافه می کنیم. مخلوط آرد را اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و کمی چسبنده بدست آید. روی کاسه را می پوشانیم. 10 تا 15 دقیقه صبر می کنیم. خمیر را روی سطح کار به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم. اگر خمیر به سطح کار می چسبد کمی روی آن آرد می پاشیم(سطح کار). با کاتر گرد قالب می زنیم. وسط نیمی از خمیرهای قالب زده شده یک به علاوه + می کشیم یا با یک کاتر خیلی کوچک قالب می زنیم. روی خمیرهای ساده 1⁄2قاشق چایخوری از مواد میانی می گذاریم. لبه خمیر را با انگشت مرطوب کمی تر میکنیم.تکه دوم خمیر را روی خمیر ساده میگذاریم ولبه ها را به هم می چسبانیم. روی سینی کاغذ روغنی می گذاریم. داخل فر از قبل گرم شده، 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی