
میان پر کشمشی یا مویزی 1
مواد لازم برای خمیر:
آرد
بیکینگ پودر
شکر قهوه ای
تخم مرغ
روغن
ماست
وانیل شکری
رنده پوست لیمو
1⁄2 3 پیمانه
2 قاشق چایخوری
2⁄3 پیمانه
1 عدد
1⁄2 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
مواد میانی:
شیره انگور
آب لیمو
مویز یا کشمش خورد شده
گردو خرد شده
رنده پوست لیمو
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2⁄3 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری


طرز تهیه مواد میانی:
در قابلمه کوچکی همه مواد را مخلوط کرده (به جز گردو) و روی حرارت قرار می دهیم. 2 تا 3 دقیقه می جوشانیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس گردوها را اضافه می کنیم. میگذاریم تا خنک شود.
طرز تهیه خمیر میان پر کشمشی (یا مویزی ):
آرد و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه مخلوط می کنیم.
شکر، روغن و ماست را با همزن می زنیم. تخم مرغ، وانیل و پوست لیمو را می ریزیم. 2 تا 3 دقیقه می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به تدریچ می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم.ممکن است خمیر در ابتدا چسبنده بنظر برسد اما آرد بیشتری نمی ریزیم. روی کاسه را می پوشانیم. 10 الی 15 دقیقه صبر می کنیم. سپس خمیر را روی سطح کار به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم. اگر دیدیم خمیر به سطح کار می چسبد، کمی آرد روی سطح کارمان می پاشیم. در غیر اینصورت آرد نمی پاشیم (آرد اضافه باعث خشک شدن خمیر می شود). با کاتر گرد 5 سانتیمتری خمیر را قالب می زنیم.1⁄2 قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر می گذاریم. خمیر را روی هم می آوریم و لبه ها را قدری به هم فشار می دهیم تا بهم بچسبند. سینی فر را کمی چرب می کنیم (یا کاغذ روغنی می اندازیم). 20 دقیقه ( در فر از قبل گرم شده) با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی