
فلورانتینی
مواد لازم:
روغن
جو دوسر
شکر سفید
آرد
شیر
وانیل
بادام یا گردو خرد شده
1⁄2پیمانه
2 پیمانه
1⁄2پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄3پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄2پیمانه
طرز تهیه فلورانتینی:
روغن و جو دوسر را مخلوط می کنیم. شکر، آرد، وانیل، شیر و مغزها را می ریزیم و هم می زنیم. خمیر را با قاشق مرباخوری با فاصله 5 سانت روی سینی چرب شده یا با کاغذ روغنی می ریزیم.
با کمک چنگال یا انگشت مرطوب فشار می دهیم تا به پهنای 5 سانت باز شود. 12 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم. در صورت تمایل بعد از خنک شدن بین دو تکه شیرینی شکلات نیمه تلخ آب شده می گذاریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی