مواد لازم:

روغن

شیر

شکر

تخم مرغ

وانیل

آرد

برای رو و زیر شیرینی:

پسته خرد شده

عسل

کنجد تست شده

12 پیمانه

14 پیمانه

12 پیمانه

2 عدد

14 قاشق چایخوری

3 پیمانه

 

14 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی کنجدی عربی barazek

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن،شکر، تخم مرغ و وانیل را می زنیم. شیر را اضافه می کنیم. آرد و ... را می ریزیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخات 3 تا 5 میلیمتر باز می کنیم. با قالب گرد قالب می زنیم. کمی پسته روی سطح کار می ریزیم. تکه های قالب زده شده را روی پسته ها قرار داده، به آرامی فشار می دهیم تا به خمیر بچسبند. روی سینی چرب شده می چینیم. کنجد وعسل را مخلوط می کنیم. از این مخلوط روی شیرینی ها می مالیم. در فر از قبل گرم شده 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.