
شیرینی کنجدی عربی barazek
مواد لازم:
روغن
شیر
شکر
تخم مرغ
وانیل
آرد
برای رو و زیر شیرینی:
پسته خرد شده
عسل
کنجد تست شده
1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1⁄2 پیمانه
2 عدد
1⁄4 قاشق چایخوری
3 پیمانه
1⁄4 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه شیرینی کنجدی عربی barazek
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن،شکر، تخم مرغ و وانیل را می زنیم. شیر را اضافه می کنیم. آرد و ... را می ریزیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخات 3 تا 5 میلیمتر باز می کنیم. با قالب گرد قالب می زنیم. کمی پسته روی سطح کار می ریزیم. تکه های قالب زده شده را روی پسته ها قرار داده، به آرامی فشار می دهیم تا به خمیر بچسبند. روی سینی چرب شده می چینیم. کنجد وعسل را مخلوط می کنیم. از این مخلوط روی شیرینی ها می مالیم. در فر از قبل گرم شده 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی