مواد لازم:

ارده

شکر

تخم مرغ

پودر کاکائو

وانیل

آرد

کنجد

بیکینگ پودر

1 پیمانه

1پیمانه

2 عدد

3 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

12  1 پیمانه

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی شیرینی کنجدی شکلاتی (با ارده)

 

ارده را هم می زنیم بعد پیمانه می کنیم.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. ارده،شکر و پودر کاکائو را با همزن می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم به زدن ادامه می دهیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. روی ظرف را می پوشانیم و برای 1 تا 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم. داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. کنجد را داخل ظرفی می ریزیم. توپ های کوچکی از خمیر درست می کنیم، داخل کنجد می غلطانیم و کمی فشار می دهیم تا کنجدها به خمیر بچسبند، سپس توپ ها را کمی پهن می کنیم. روی کاغذ روغنی با فاصله 3 تا 4 سانت می چینیم. در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. شیرینیهای کنجدی شکلا تی را وقتی خنک شدند از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.