مواد لازم:

آرد

پوست رنده شده پرتقال

بیکینگ پودر

آب پرتقال

ارده

روغن

خرما(بدون پوست و هسته)

12  1 پیمانه

1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

14 پیمانه

23 پیمانه

 

برای روی شیرینی:

شیر

کنجد

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه  شیرینی جودوسر وکنجد با ارده

ارده را کاملا هم می زنیم بعد داخل پیمانه اندازه گیری می ریزیم.

آرد وبیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. در کاسه دیگری خرماها را با چنگال کاملا له می کنیم. آب و پوست پرتقال را به خرماها اضافه کرده وهم می زنیم. ارده و روغن را می ریزیم ومخلوط می کنیم. آرد و... اضافه کرده و با دست کمی ورز می دهیم. روی کاسه را پوشانده وبرای 30 تا 60 دقیقه داخل یخچال می گذاریم. داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم. به اندازه گردو از خمیر برداشته و گرد می کنیم. روی سینی میگذاریم و با انگشتان کمی فشار میدهیم تا قدری پهن شود. رویشان شیر مالیده و کنجد می پاشیم. در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.