
شیرینی کنجدی با ارده
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
بیکینگ پودر
وانیل
ارده
کنجد
شکر
1⁄2 3 پیمانه
3 عدد
2 قاشق چایخوری
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1 پیمانه
1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی کنجدی با ارده
ارده را کاملا هم می زنیم بعد داخل پیمانه اندازه گیری می ریزیم.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. شکر و ارده را می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم. تکه هایی به اندازه گردو از خمیر برمیداریم، داخل دست گرد می کنیم، درون کنجد می غلطانیم. شیرینی ها را با فاصله 3 سانتیمتر روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده ،20 دقیقه با 180 درجه می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی