مواد لازم:

کنجد

تخم مرغ

آرد

روغن

شکر

ماست

بیکینگ پودر

وانیل

1 پیمانه

3 عدد

4 پیمانه

13 پیمانه

1 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق چایخوری

14 قاشق چایخوری

  

طرز تهیه شیرینی کنجدی ایتالیایی

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، ماست  و شکر را می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. 30 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. تکه هایی از خمیر به اندازه گردو برداشته، به طول 4 تا 5 سانتیمتر و ضخامت 1 تا 5/1 سانت رول می کنیم . داخل کنجد می غلطانیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.