
شیرینی کنجدی ایتالیایی
مواد لازم:
کنجد
تخم مرغ
آرد
روغن
شکر
ماست
بیکینگ پودر
وانیل
1 پیمانه
3 عدد
4 پیمانه
1⁄3 پیمانه
1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری
1⁄4 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی کنجدی ایتالیایی
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، ماست و شکر را می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. 30 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. تکه هایی از خمیر به اندازه گردو برداشته، به طول 4 تا 5 سانتیمتر و ضخامت 1 تا 5/1 سانت رول می کنیم . داخل کنجد می غلطانیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی