مواد خمیر:

آرد گندم

آرد برنج

روغن

ماست

تخم مرغ

شکر

بیکینگ پودر

رنده پوست لیمو

1 و 12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

1 عدد

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

  

مواد میانی:

بیسکویت پودر شده

گردو پودرشده

مارمالاد سیب یا زردآلو

پودر هل

تخم کتان پودرشده

12 پیمانه

14 پیمانه

13 پیمانه

12 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه شیرینی میان پر گردویی :

مواد میانی را مخلوط می کنیم.

آردها و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، شکر، روغن و ماست را 2 دقیقه با همزن برقی می زنیم. رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم. مخلوط آرد را بتدریج می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای نیم ساعت درون یخچال می گذاریم. سپس خمیر و مواد میانی را دو قسمت می کنیم. روی سطح کارمان کمی آرد می پاشیم. هر قسمت از خمیر را به شکل مستطیل و به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده نیمی از مواد میانی را در امتداد طول خمیر ودر وسط آن قرار داده و سپس به سمت عرض خمیر کمی پهن می کنیم. خمیر را از دو طرف روی مواد میانی می آوریم به طوری که دو لبه خمیر حداکثر نیم تا یک سانتیمتر روی هم قرار بگیرند(نه اینکه یک طرف کاملا روی طرف دیگر را بپوشاند). در امتداد طول خمیر، به آرامی با دست روی خمیر تا شده کمی فشار می آوریم تا هم لبه ها به هم بچسبند و هم مواد میانی یکدست تر شود. سینی فر را چرب می کنیم. رول های آماده شده را از سمتی که لبه ها روی هم قرار گرفته اند، روی سینی می گذاریم. خمیر را با فاصله 2 سانتیمتر می بریم(لازم نیست خط برش به کف سینی برسد). در صورت تمایل می توانید بعد از پخت شیرینی را ببرید(البته 5 دقیقه بعد از خروج از فر). در داخل فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.