مواد لازم:

تخم مرغ

وانیل

شکر

بیکینگ پودر

روغن

مربا

ماست

گردوی خردشده

آرد

2عدد

14قاشق چایخوری

12 پیمانه

2 قاشق چایخوری

14 پیمانه

23 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

13 پیمانه

3 پیمانه

 

برای روی شیرینی:

1 زرده و 1 قاشق غذاخوری شیر

 

شیرینی میان پر مربایی
شیرینی میان پر مربایی

 

طرز تهیه شیرینی میان پر مربایی

 

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، شکر و ماست را می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و... را بتدریج اضافه می کنیم (اگر خمیر خیلی نرم بود،کمی آرد اضافه کنید). خمیر را دو قسمت می کنیم. یک قسمت را به ضخامت 3 میلیمتر و به شکل مستطیل باز میکنیم. نیمی از مربا را روی خمیر در امتداد طول پخش کرده و سپس خمیر را رول می کنیم. (در صورت تمایل روی خمیر کمی زرده بمالید). خمیر را به آرامی روی سینی چرب شده می گذاریم. همین مراحل را برای قسمت دیگر خمیر هم انجام میدهیم. در فر از قبل گرم شده 15 تا 20 دقیقه با 200 درجه می پزیم. 10 تا 15 دقیقه بعد از خروج از فر، خمیر را به قطعات 1.5 تا 2 سانتیمتری می بریم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.