مواد لازم:

  • آرد  12  2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • دارچین 1  قاشق چایخوری
  • روغن  1پیمانه
  • ماست  14 پیمانه
  • شکرقهوه ای  12پیمانه
  • تخم مرغ  1 عدد
  • وانیل  12 قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده  13 پیمانه
  • مربا 23 پیمانه

1 عدد تخم مرغ و یک قاشق چایخوری شکر سفید برای روی شیرینی

 

 

 طرز تهیه شیرینی میان پر مربایی

روغن ،ماست و شکر قهوه ای را میزنیم تا یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و1 تا 2 دقیقه میزنیم. مخلوط آرد ،بیکینگ پودر و دارچین را بتدریج اضافه میکنیم. خمیر را برای نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل باز میکنیم. در قسمت میانی خمیر 1/3 مربا را ریخته ودر امتداد طول مستطیل پهن میکنیم. نیمی از گردو ها را روی مربا پخش میکنیم. یک طرف خمیر را روی مربا آورده، لبه خمیر را کمی مرطوب میکنیم. طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و به هم وصلشان میکنیم. روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم و خمیر را به داخل سینی منتقل میکنیم. یک تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیر می مالیم. کمی شکر رویش می پاشیم. همین مراحل را برای تکه دوم خمیر انجام میدهیم. در فر از قبل گرم شده 25 تا 30 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد میپزیم. بعد از پخت 5 تا 10 دقیقه صبر میکنم و سپس به قطعات 1/5 تا 2 سانتیمتری میبریم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.