
شیرینی میان پر خرمایی 4 (با ارده)
مواد لازم:
آرد
روغن
بیکینگ پودر
عسل
دارچین
شیر
ارده
مواد میانی:
خرما(بدون پوست وهسته)
آب پرتقال
پوست رنده شده پرتقال
2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1⁄2 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1⁄2 پیمانه
15 تا 20 عدد
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی میان پر خرمایی با ارده
ارده را در ظرف اصلی کاملا هم میزنیم بعد داخل پیمانه اندازه گیری می ریزیم. خرما، آب و پوست پرتقال را روی حرارت گذاشته، هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می کنیم. شیر، ارده، روغن و عسل را داخل ظرف دیگری مخلوط کرده، آرد و ... را به آن اضافه می کنیم. خمیر را روی سطح کار به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم (اگر خمیر به سطح کارمی چسبید، آرد می پاشیم در غیر این صورت آرد اضافی به خمیر نمی زنیم). با قالب گرد قالب می زنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. یک تکه از خمیر را روی کاغذ روغنی می گذاریم. 1 قاشق چایخوری از خرما رویش گذاشته، لبه های خمیر را کمی تر می کینم. تکه دیگری از خمیر روی خرما گذاشته، لبه های دو تکه خمیر را با فشار دست به هم می چسبانیم. در فر از قبل گرم شده، 20 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی