مواد لازم:

آرد

روغن

بیکینگ پودر

عسل

دارچین

شیر

ارده

 

مواد میانی:

خرما(بدون پوست وهسته)

آب پرتقال

پوست رنده شده پرتقال

2 پیمانه

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

12 پیمانه

12 پیمانه

 

 

  15 تا 20 عدد

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه  شیرینی میان پر خرمایی با ارده

ارده را در ظرف اصلی کاملا هم میزنیم بعد داخل پیمانه اندازه گیری می ریزیم. خرما، آب و پوست پرتقال را روی حرارت گذاشته، هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.

آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می کنیم. شیر، ارده، روغن و عسل را داخل ظرف دیگری مخلوط کرده، آرد و ... را به آن اضافه می کنیم. خمیر را روی سطح کار به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم (اگر خمیر به سطح کارمی چسبید، آرد می پاشیم در غیر این صورت آرد اضافی به خمیر نمی زنیم). با قالب گرد قالب می زنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. یک تکه از خمیر را روی کاغذ روغنی می گذاریم. 1 قاشق چایخوری از خرما رویش گذاشته، لبه های خمیر را کمی تر می کینم. تکه دیگری از خمیر روی خرما گذاشته، لبه های دو تکه خمیر را با فشار دست به هم می چسبانیم. در فر از قبل گرم شده، 20 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.