مواد لازم برای خمیر: 

آرد

روغن

شکر قهوه ای

عسل

بیکینگ پودر

وانیل شکری

پوست رنده شده پرتقال

زرده تخم مرغ

آب پرتقال

212 پیمانه

13 پیمانه

13 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

12 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

3 عدد

2 قاشق غذاخوری

 

مواد میانی: 

خرما

گردو خرد شده

پودر نارگیل

دارچین

20 الی 25 عدد

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مواد میانی:  

پوست و هسته خرماها را گرفته و باچنگال له می کنیم. سپس با بقیه مواد میانی مخلوط می کنیم.

نکته: در مواد میانی می توانید از سایر مغزها یا ادویه های دلخواهتان استفاده کنید.

 

طرز تهیه خمیر میان پر خرمایی: 

آرد و بیکینگ پودر ار داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

روغن، شکر، عسل، وانیل و پوست پرتقال را با همزن می زنیم. زرده ها را یک به یک اضافه می کنیم. آب پرتقال را می ریزیم. سپس مخلوط آرد را اضافه می کنیم. خمیر نباید خشک باشد. روی کاسه خمیر را می پوشانیم. 10 الی 15 دقیقه صبر می کنیم. سپس خمیر را دو قسمت کرده و هر قسمت را به ابعاد 30*12 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلی متر باز می کنیم. روی یک نیمه از خمیر باز شده و با فاصله 1 سانتی متر از لبه مخلوط خرما را قرار می دهیم. نیمه دیگر را روی این نیمه قرار داده و لبه های خمیر را بهم وصل می کنیم ( میتوانیم به لبه خمیر کمی آب بمالیم تا براحتی به هم وصل شوند). داخل سینی کاغذ روغنی می گذاریم. خمیر آماده شده را به سینی منتقل کرده و با فاصله 3-2 سانتی متر می بریم. اما از هم جداشان نمی کنیم. این مراحل را برای قسمت دیگر خمیر هم انجام می دهیم. سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم تا طلایی شوند.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.