مواد لازم خمیر:

آرد

بیکینگ پودر

شکر قهوه ای

رنده پوست لیمو

روغن

تخم مرغ

شیر

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 عدد

14 پیمانه

 

مواد میانی:

خرما

پودر نارگیل

گردو خرد شده

دارچین در صورت تمایل

25 تا 30 عدد

2 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

 
 
 
 

 

طرز تهیه مواد میانی:

پوست و هسته خرماها را گرفته و با چنگال آنها را له می کنیم. سپس با گردو خرد شده، پودر نارگیل و دارچین مخلوط می کنیم.

 

طرز تهیه خمیرمیان پر خرمایی:

آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای مخلوط می کنیم.

شکر، پوست لیمو و روغن را با همزن می زنیم. تخم مرغ را اضافه می کنیم. مخلوط آرد را در سه مرحله و به تناوب با شیر اضافه می کنیم ( یعنی آرد،شیر، آرد، شیر و آرد را به مخلوط مایع اضافه می کنیم). روی ظرف را پوشانده و 10 الی 15 دقیقه صبر می کنیم.

  خمیر را سه قسمت کرده به ضخامت 3 میلیمتر و ابعاد 25*12 سانتی متر باز می کنیم. روی یک نیمه از خمیر باز شده و با فاصله 1 سانتیمتر از لبه بعد مخلوط خرما را قرار می دهیم. نیمه دیگر را به آرامی روی این نیمه قرار داده و لبه های دو قسمت خمیر را به هم وصل می کنیم. ( می توانیم به لبه خمیر با انگشت کمی آب بمالیم تا به راحتی به هم وصل شوند.)

داخل سینی کاغذ روغنی می گذاریم. خمیر آماده شده را به سینی فر منتقل کرده و با فاصله 3-2 سانتیمتر می بریم اما از هم جداشان نمی کنیم. این مراحل را برای 2 قسمت دیگر خمیر هم انجام می دهیم. سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و به مدت 25-20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم تا طلایی شوند.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.