مواد لازم:

آرد

دارچین

روغن

پوست رنده شده لیمو

ماست

بادام خرد شده

شکر

مربا یا مارمالاد دردو رنگ مختلف

بیکینگ پودر

تخم مرغ

12  3 پیمانه

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

12 پیمانه

13 پیمانه

از هر کدام    13 تا 12 پیمانه

2 قاشق چایخوری

2 عدد

شیرینی لینزر برشی دو رنگ 
شیرینی لینزر برشی دو رنگ 

طرز تهیه شیرینی لینزر برشی دو رنگ

 

اگر از مربا استفاده می کنید آن را داخل غذا ساز بریزید تا یکدست شود.

یک سینی بزرگ (حدود 20 در 30 سانتیمتر) یا دو سینی کوچک را برای این شیرینی در نظر بگیرید. اگر از سینی استفاده می کنید که نمی توانید شیرینی را داخل آن ببرید و ظرف تان آسیب می بیند، سینی را با فویل بپوشانید بطوری که چند سانتیمتر از فویل از دو سمت مقابل سینی (مثلا دو عرض سینی) آویزان باشد، تا بتوانید پس از پخت شیرینی، با استفاده از فویل اضافه، شیرینی را بدون بریدن از سینی خارج کرده وبعد ببرید. در غیر این صورت کف سینی کاغذ روغنی بیاندازید.

23 پیمانه آرد را با بادام خرد شده داخل غذاساز می ریزیم تا بادام پودر شود. سپس با بقیه آرد، دارچین و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم. روغن،شکر وماست را می زنیم. تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و به زدن ادامه می دهیم. پوست لیمو را می ریزیم. مخلوط آرد و.... را بتدریج اضافه می کنیم تا خمیری داشته باشیم که به دست نچسبد (اگر لازم بود آرد بیشتری می ریزیم).12 پیمانه از خمیر را کنار می گذاریم. بقیه خمیر را کف سینی بطور یکنواخت پهن می کنیم. مربا ها را در جاهای مختلف خمیر می ریزیم و بطوری که با هم مخلوط نشوند، روی سطح خمیر پخش می کنیم. از 23 خمیری که کنار گذاشته ایم تکه های کوچکی بر می داریم، داخل دست گرد کرده و بعد پهن می کنیم. این تکه ها را روی مرباها می چینیم. در فر از قبل گرم شده 40 تا 45 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. بعد از پخت، اگر از فویل استفاده کرده ایم، با کمک گرفتن از فویل اضافی که داریم شیرینی را از سینی فر خارج کرده و به ظرف مسطحی منتقل میکنیم. وقتی کمی خنک شد، میبریم. اگر از کاغذ روغنی استفاده کرده ایم 5 تا 10 دقیقه بعد از خروج از فر شیرینی را میبریم واز سینی فر خارج میکنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.