مواد لازم:

آرد

آب پرتقال(یاشیر)

شکر

دارچین

بادام خرد شده

تخم مرغ

پوست رنده شده پرتقال

روغن

بیکینگ پودر

سفیده تخم مرغ

23 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

13 پیمانه

1 قاشق چایخوری

13 پیمانه

1 عدد

1 قاشق چایخوری

3 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

1 عدد

شیرینی لینزر برشی 

طرز تهیه شیرینی لینزر برشی

 

12 پیمانه آرد وبادام خرد شده را داخل غذاساز می ریزیم و بادام را پودر می کنیم. بقیه مراحل را هم داخل غذاساز و هم داخل کاسه می توان ادامه داد. بقیه آرد، شکر، بیکینگ پودر، دارچین وپوست پرتقال را می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم. تخم مرغ را کمی می زنیم و با آب پرتقال(یا شیر) و روغن به ظرف اصلی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. اگر خمیر به دست می چسبید کمی آرد اضافه می کنیم. کف ظرف مناسبی را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم (اگر از سینی استفاده میکنید که برش شیرینی به ظرف تان آسیب می زند، از فویل برای پوشاندن ظرف استفاده کنید تا بتوانید پس از پخت شیرینی  آن را بطور کامل از سینی خارج کرده و بعد ببرید. برای توضیحات کامل تر به شیرینی لینزر دو رنگ مراجعه کنید).13 خمیر را کنار گذاشته و با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم. مابقی خمیر را کف ظرف بطور یکنواخت فشرده کرده، مربا را روی سطح خمیر پخش می کنیم. 13 خمیر را که با سفیده مخلوط کرده ایم داخل قیف ریخته و روی مربا شکل می دهیم. در فر از قبل گرم شده،25  تا 30 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. 10 دقیقه بعد از خروج از فر، شیرینی را می بریم واز سینی خارج می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.