
شیرینی ساندویچ خرمایی با جو دو سر 1
مواد لازم خمیر:
روغن
شکر
شیر
آرد
جو دو سر فوری
بیکینگ پودر
دارچین
2⁄3 پیمانه
2⁄3 پیمانه
2⁄3 پیمانه
2 پیمانه
2 پیمانه
2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
مواد میانی:
خرما
پوست رنده شده خرما
آب پرتقال
پودر نارگیل یا مغز گردو پودر شده
20 تا 25 عدد
1 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه

طرز تهیه مواد میانی:
پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم. خرماها را له کرده، با پوست و آب پرتقال مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم. مرتب هم می زنیم. 2 تا 3 دقیقه می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس مغزها را اضافه می کنیم.
طرز تهیه خمیر شیرینی ساندویچ خرمایی با جو دو سر:
آرد، جو دوسر، بیکینگ پودر و دارچین را داخل کاسه ای مخلوط می کنیم. روغن و شکر را با همزن می زنیم. شیر را می ریزیم و کمی می زنیم. مخلوط آرد و ... را اضافه می کنیم. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم. سطح کارمان را آرد پاشی می کنیم. اگر خمیر به وردنه می چسبد، روی خمیر هم کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم و قالب می زنیم. روی نیمی از خمیرهای قالب زده شده، ¼ قاشق چایخوری از موار میانی می گذاریم. یک تکه خمیر دیگر روی خرماها قرار داده و به آرامی کمی فشار می دهیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 12 الی 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی
دیدگاهها