مواد لازم برای خمیر: 

روغن

ماست

شکر

تخم مرغ

آرد

جو دوسر

وانیل

بیکینگ پودر

پودر نارگیل

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

12پیمانه

2 عدد

123 پیمانه

123پیمانه

12 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

12پیمانه

 

مواد لازم مواد میانی: 

خرما

پوست رنده شده پرتقال

آب پرتقال

15 تا 20 عدد

1 قاشق چایخوری

13 پیمانه

 

طرز تهیه مواد میانی: 

پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم. خرماها را با چنگال له کرده و با پوست و آب پرتقال می جوشانیم تا غلیظ شود.

 

طرز تهیه خمیر ساندویچ خرمایی با جو دوسر: 

داخل کاسه ای آرد، جودوسر، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را مخلوط می کنیم.

روغن، ماست و شکر را با همزن می زنیم. وانیل و تخم مرغ ها را یک یه یک اضافه می کنیم. مخلوط آرد و ... را ریخته و هم می زنیم. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم. سپس روی سطح کارمان آرد می پاشیم. اگر وردنه به خمیر می چسبد، روی خمیر را هم کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم و با قالب دلخواه قالب می زنیم. روی نیمی از خمیرهای قالب زده شده ¼ قاشق چایخوری از خرما می گذاریم. تکه دیگری از خمیر روی خرما گذاشته و به آرامی کمی فشار می دهیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل شده 12 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.