مواد لازم برای خمیر:

روغن

ماست

شکر

تخم مرغ

وانیل

آرد

بیکینگ پودر

12 پیمانه

13 پیمانه

23 پیمانه

2 عدد

12 قاشق چایخوری

3-23 پیمانه

1 قاشق مرباخوری

 

مواد میانی:

خرما

پوست رنده شده پرتقال

آب پرتقال

15 تا 20 عدد

1 قاشق چایخوری

13 پیمانه

 

 

طرز تهیه مواد میانی: 

پوست و هسته خرما را در می آوریم. با پوست رنده شده و آب پرتقال مخلوط کرده و چند دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود.

 

طرز تهیه خمیر شیرینی ساندویچ خرمایی: 

آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای مخلوط می کنیم.

روغن، ماست و شکر را می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، 1 دقیقه مخلوط را با همزن می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. اگر خمیر به سطح کار می چسبد، کمی آرد روی سطح کارمان می پاشیم و خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم. با قالب دلخواه قالب می زنیم. روی نیمی از خمیرهای قالب زده شده 14قاشق چایخوری از خرما را قرار می دهیم. یک تکه خمیر روی خرما می گذاریم. کمی فشار می دهیم. روی سینی چرب شده می چینیم. داخل فر از قبل گرم شده، 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.