
شیرینی دارچینی
مواد لازم:
- روغن 1⁄2 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- ماست 1⁄4پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- دارچین(برای روی شیرینی:) 2 قاشق چایخوری
- وانیل 1⁄4قاشق چایخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- آرد 3 تا 1⁄4 3 پیمانه
- دارچین 2 قاشق چایخوری


طرز تهیه شیرینی دارچینی:
آرد، بیکینگ پودر و 2 قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط میکنیم.
روغن ، ماست و 1 پیمانه شکر را با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام، یک دقیقه با همزن برقی میزنیم. وانیل را میریزیم. مخلوط آرد و ... را اضافه میکنیم. خمیر را 30 دقیقه داخل یخچال میگذاریم. 3 قاشق غذاخوری شکر و 2 قاشق چایخوری دارچین را داخل یک بشقاب کوچک مخلوط میکنیم. تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بر میداریم، داخل دست گرد میکنیم. درون مخلوط شکر و دارچین میغلطانیم. روی سینی چرب نشده میگذاریم و کمی پهن میکنیم.در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد میپزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی