
شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
مواد لازم:
پودر نارگیل
شکر
جودوسر
تخم مرغ
آرد
وانیل
بیکینگ پودر
شیر
روغن
1⁄2 1 پیمانه
1 پیمانه
3 پیمانه
2 عدد
1 1⁄2 پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری
1⁄3 پیمانه
1⁄2 پیمانه
طرز تهیه شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
پودر نارگیل را تست میکنیم. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، شکر و تخم مرغ ها را (یک به یک) می زنیم. وانیل و سپس شیر را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر و بعد جودوسر و نارگیل را اضافه می کنیم. ظرف خمیر را می پوشانیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. با قاشق و با فاصله 3 تا 4 سانتیمتر از خمیر روی سینی چرب شده میریزیم و کمی پهن میکنیم. در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد میپزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی