مواد لازم برای خمیر:

آرد

بیکینگ پودر

شکر

وانیل

تخم مرغ

روغن

ماست

2 پیمانه+2 قاشق غذا خوری

1 قاشق چایخوری

13 تا 12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

1 عدد

3 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری

  

مواد میانی:

سیب(متوسط)

شکر سفید

آب

چوب دارچین

3 عدد

14 پیمانه

14 پیمانه

3 تا 4 سانتیمتر

 

طرز تهیه شیرینی برشی پای سیب :

مواد میانی: سیب را پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سیب خرد شده، شکر، آب و چوب دارچین را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بپزد. گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد. باید کاملا بدون آب باشد. کناری می گذاریم تا خنک شود. چوب دارچین را خارج می کنیم.

خمیر: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. شکر، روغن و ماست را 1 دقیقه با همزن برقی می زنیم. تخم مرغ و وانیل را افزوده و به زدن ادامه می دهیم. مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه می کنیم تا خمیری نرم و بدون چسبندگی بدست آید. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را دو قسمت کرده، هر قسمت را به ضخامت 3 میلیمتر و به یک شکل و اندازه متناسب با قالب مورد نظرمان باز می کنیم. اگر خمیر به وردنه می چسبید کمی آرد روی خمیر می پاشیم. قالب را چرب کرده کاغذ روغنی(را که بهتر است بزرگتر از اندازه خمیر، یا اگر خمیر کاملا کف ظرف را می پوشاند، بزرگتر از ظرف باشد) می اندازیم. یک لایه خمیر را روی کاغذ روغنی می گذاریم. برای این کار می توانید از وردنه استفاده کرده خمیر را به آرامی دورش بپیچید و پس از انتقال به قالب با چرخاندن وردنه خمیر را از دورش باز کنید. مواد میانی را تا 2/1 سانتی لبه های خمیر پخش می کنیم. قسمت دوم خمیر را هم به همین ترتیب به قالب منتقل کرده روی مواد میانی می گذاریم. لبه های دو تکه خمیر را با فشار انگشتان دست به هم می چسبانیم. روی خمیر خط برش می اندازیم تا بعد از پخت از روی همین خطوط شیرینی را ببریم(اگر مایل به این کار نبودید چند جای خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا در حین پخت پف نکند). در فر از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه می پزیم. 5 دقیقه بعد از پخت، شیرینی را با کمک کاغذ روغنی از ظرف خارج می کنیم. وقتی خنک شد می بریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.