
شیرینی برشی موزی
مواد لازم:
تخم مرغ
وانیل
موزرسیده و کاملا له شده
آرد
شکر
بیکینگ پودر
ماست
گردوی خرد شده
روغن
2 عدد
1⁄8 قاشق چایخوری
3عدد
2 پیمانه
1 پیمانه
2 قاشق چایخوری
2⁄3 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه شیرینی برشی موزی
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم شکر، روغن، ماست، تخم مرغ ها و وانیل را می زنیم. موز را اضافه کرده و باز کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را می ریزیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم. داخل سینی لبه دار (تقریبا 20 در 30 سانتیمتر) کاغذ روغنی می اندازیم. خمیر را درون سینی می ریزیم. در فر از قبل گرم شده 40 تا 45 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. بعد از خنک شدن می بریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی