مواد لازم:

** آرد

زرده تخم مرغ

شکر قهوه ای

وانیل

بیکینگ پودر

پودر نارگیل

روغن

ماست

مربای زردآلو( یا مارمالاد)

2 عدد

12 پیمانه

18 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

13 پیمانه

13 پیمانه

1 پیمانه

 

 

طرز تهیه شیرینی برشی مربای زردآلو

شکر، روغن و ماست را می زنیم. زرده ها و وانیل را اضافه می‌کنیم. حدود 2 دقیقه با همزن می‌زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه می‌کنیم. نیمی از پودر نارگیل را به خمیر اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم. یک قالب 20*30 سانتیمتر را چرب می‌کنیم یا کف آن کاغذ روغنی می‌اندازیم. 34خمیر را کف قالب فشرده می‌کنیم( سعی می‌کنیم تا خمیر همه جا بطور یکنواخت پهن شود) بقیه پودر نارگیل را روی خمیر می‌پاشیم. مربا یا مارمالاد زردآلو را روی خمیر پخش می‌کنیم. ¼ باقیمانده خمیر را تکه تکه روی مربا پخش می‌کنیم. در فر از قبل گرم شده، 35 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم. 5 تا 10 دقیقه بعد از خروج از فر به قطعات مربع یا مستطیل می‌بریم.

 

** می‌توانید 14  1 پیمانه آرد و  14 1 پیمانه جو دو سر استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط:

  

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.