مواد لازم:

خرما*(بدون پوست و هسته)

جودوسر فوری

سبوس جودوسر

آرد

شکر قهوه ای

روغن

شیر

بیکینگ پودر

تخم مرغ

وانیل

دارچین

25 تا 30 عدد

14 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

34 پیمانه

12 پیمانه

12 پیمانه

2 قاشق چایخوری

2 عدد

12 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

 

1 تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری کنجد برای روی شیرینی

 

طرز تهیه شیرینی برشی مربایی

 جودوسر را داخل خرد کن خرد کرده و با سبوس جودوسر،آرد، بیکینگ پودرو بادام خرد شده مخلوط میکنیم.

روغن،ماست و شکر قهوه ای را میزنیم.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر میزنیم.سپس شیر وبعد مخلوط آرد و... را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.روی ظرف خمیر را می پو شانیم و 10 تا 15 دقیقه صبر میکنیم.یک قالب 20×30 را چرب کرده،3/2 خمیر را کف ظرف به طور یکنواخت پهن میکنیم.مربا را روی خمیر پخش کرده وباقیمانده خمیر را تکه تکه روی مربا می پاشیم.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه با دمای180 درجه سانتیگراد می پزیم. 10 دقیقه بعد از خروج از فر میبریم.

 

مطالب مرتبط:

  

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.