مواد لازم:

  • آرد  34  1 پیمانه
  • جودوسر فوری 34  1 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای 12  پیمانه
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 18قاشق چایخوری
  • روغن 12پیمانه
  • ماست 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • گردو خرد شده 34 پیمانه
  • خرما 20 عدد

 

طرز تهیه شیرینی برشی خرمایی 2 

آرد، جودوسر، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می‌کنیم. پوست و هسته خرماها را جدا کرده و خرماها را له می‌کنیم. شکر، روغن و ماست را می‌زنیم. تخم مرغ‌ و وانیل را می‌ریزیم و باز با همزن می‌زنیم. مخلوط مواد خشک را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم. یک قالب 20*35 سانتیمتری را کمی چرب می‌کنیم (یا کاغذ روغنی می‌اندازیم). ¾ خمیر را کف قالب بطور یکنواخت فشرده می‌کنیم. خرماها را روی آن پخش می‌کنیم. گردو خرد شده را با ¼ باقیمانده خمیر مخلوط کرده و روی خرماها تکه تکه پخش می‌کنیم. در فر از قبل گرم شده، 25 تا 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم. 10 دقیقه بعد از خروج از فر به قطعات دلخواه می‌بریم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.