مواد لازم:

  • خرما*(بدون پوست و هسته) 25 تا 30 عدد
  • جودوسر فوری   14  2 پیمانه
  • سبوس جودوسر     2 قاشق غذاخوری
  • آرد   14  2 پیمانه
  • شکر قهوه ای   34 پیمانه
  • روغن  12 پیمانه
  • شیر  12 پیمانه
  • بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ    2 عدد
  • وانیل    12 قاشق چایخوری
  • دارچین   1 قاشق چایخوری
  • 1 تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری کنجد برای روی شیرینی
 شیرینی خرمایی
 شیرینی خرمایی
 شیرینی خرمایی
 شیرینی خرمایی

طرز تهیه شیرینی برشی خرمایی:

جو دوسر را خرد کرده و با آرد، سبوس جو دوسر، بیکینگ پودر و دارچین مخلوط میکنیم.

شکر و روغن را میزنیم.بعد از 2 دقیقه تخم مرغها و وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر میزنیم. مخلوط آرد، جو دوسر... را به تناوب با شیر، در سه مرحله اضافه میکنیم. ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد اما آرد بیشتری نمیریزیم. 15 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم. اگر باز هم چسبنده بود فقط دستانمان را به آرد آغشته میکنیم. خمیر را دو قسمت کرده و یک قسمت را کف یک قالب 25×35 سانت به طور یکنواخت پهن میکنیم. خرماها را روی خمیر پخش میکنیم(در صورت تمایل مقداری گردو هم می پاشیم). تکه دوم خمیر را روی سطح آرد پاشی شده، به اندازه قالب مان بازکرده، سپس روی خرماها پهن میکنیم. کناره های دو خمیر را با کمک انگشتان مان به هم وصل میکنیم. تخم مرغ را کمی میزنیم و با برس روی سطح خمیر می مالیم. کنجد را رویش میپاشیم. در فر از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم. 5 تا 10 دقیقه بعداز خروج از فر میبریم.

*میتوانیم به جای خرما از 1پیمانه شکلات تلخ خرد شده استفاده کنیم.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.