
شیرینی ارده و گردو
مواد لازم:
ارده
آرد
روغن
گردو(ریزخرد شده)
شکر قهوه ای
وانیل
تخم مرغ
بیکینگ پودر
1 پیمانه
1⁄2 2 تا 3 پیمانه
1⁄3 پیمانه
1 پیمانه
1 پیمانه
1⁄8 قاشق چایخوری
1 عدد
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی ارده و گردو
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
ارده، روغن و شکر را می زنیم. تخم مرغ و وانیل را می ریزیم و 1 تا 2 دقیقه می زنیم. آرد وبیکینگ پودر را اضافه می کنیم. گردو را می ریزیم. روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم. با دست گلو له های کوچکی از خمیر درست می کنیم و روی سینی می گذاریم. در فر از قبل گرم شده 10 تا 12 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی