شیرینی ارده و عسل
مواد لازم:
آرد
کنجد
ارده
عسل
آرد جو دوسر
آب پرتقال
پوست رنده شده پرتقال
بیکینگ پودر
2 و 1⁄2 پیمانه
3 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
2⁄3 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄2 پیمانه
2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی ارده و عسل
برای درست کردن 1/2 آرد جودوسر،2/3 پیمانه جو دوسر را داخل غذاساز می ریزیم و دستگاه را برای 1 تا 2 دقیقه روشن می کنیم تا جو دوسر پودر شود.
آرد، آرد جو دوسر و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
ارده را هم می زنیم بعد پیمانه می کنیم.
ارده و عسل را مخلوط می کنیم. آب و پوست پرتقال را می ریزیم. مخلوط آرد و ... را اضافه می کنیم. اگر خمیر خیلی خشک بود، کمی آب پرتقال اضافه می کنیم. روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم. از خمیر تکه های کوچکی به اندازه گردو بر می داریم، داخل دست گرد و بعد پهن می کنیم. روی سینی می چینیم، روی هر کدام قدری کنجد گذاشته و با دست فشار می دهیم تا به شیرینی بچسبد. در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی