مواد لازم:

آرد گندم

پوست رنده شده پرتقال

آرد ذرت

تخم مرغ

روغن

زرده تخم مرغ

شیر

وانیل

شکر

 34  1پیمانه

1 قاشق غذاخوری

1 پیمانه

1عدد

12 پیمانه

1 عدد

3 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

23 پیمانه

شیرینی آرد ذرت ایتالیایی 

 

شیرینی آرد ذرت ایتالیایی 

 

طرز تهیه شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies

 

آردها را مخلوط می کنیم. روغن،شکر و پوست پرتقال را می زنیم. ابتدا تخم مرغ کامل وسپس زرده را می ریزیم. وانیل را اضافه می کنیم. مخلوط آردها را بتدریج می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستاره ریخته و به شکل S روی کاغذ روغنی می ریزیم. بین خمیرها 3 سانتیمتر فاصله می گذاریم. در فر از قبل گرم شده 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی شیرینی ها خنک شدند از کاغذ روغنی جدایشان می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.