مواد لازم:

آرد گندم

تخم مرغ

آرد ذرت

بیکینگ پودر

روغن

پوست رنده شده لیمو

شیر

مویز

شکر سفید

وانیل

12  1 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری

2 عدد

14  1

2 قاشق چایخوری

14 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

12 پیمانه

12 تا 23پیمانه

18 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti

 

مویزها را با 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط می کنیم. آردها و بیکینگ پودر راهم، با هم مخلوط می کنیم. روغن وشکر را می زنیم.تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم. وانیل و پوست لیمو را اضافه می کنیم. شیر را می ریزیم. مخلوط آردها را بتدریج اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. مویزها را می ریزیم. روی ظرف را می پوشانیم و برای 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم. با انگشتان آغشته به آرد از خمیر به اندازه گردو بر می داریم. داخل دست گرد وبعد پهن می کنیم. خمیر باید نازک شود. روی سینی می گذاریم. در فر از قبل گرم شده 20 تا 25 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی شیرینی ها خنک شدند از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

دیدگاه‌ها  

#1 شیرینی آرد ذرت ایتالیایی ZalettiNegar 1397-09-07 21:29
Mishe maviz narizim ?
گزارش به مدیر
#2 پاسخ: شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zalettiadmin 1397-11-25 12:47
این شیرینی با کمی تفاوت در جاهای مختلف ایتالیا درست میشه اما همیشه کشمش داره. اما اگر شما مایلید می تونید کشمش رو حذف کنید.
بابت تاخیر هم عذرخواهی می کنم
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.