
شیرینی آرد ذرت ایتالیایی
مواد لازم:
آرد گندم
تخم مرغ
آرد ذرت
بیکینگ پودر
روغن
پوست رنده شده لیمو
شیر
مویز
شکر سفید
وانیل
1⁄2 1 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
2 عدد
1⁄4 1
2 قاشق چایخوری
1⁄4 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1⁄4 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄2 تا 2⁄3پیمانه
1⁄8 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
مویزها را با 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط می کنیم. آردها و بیکینگ پودر راهم، با هم مخلوط می کنیم. روغن وشکر را می زنیم.تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم. وانیل و پوست لیمو را اضافه می کنیم. شیر را می ریزیم. مخلوط آردها را بتدریج اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. مویزها را می ریزیم. روی ظرف را می پوشانیم و برای 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم. با انگشتان آغشته به آرد از خمیر به اندازه گردو بر می داریم. داخل دست گرد وبعد پهن می کنیم. خمیر باید نازک شود. روی سینی می گذاریم. در فر از قبل گرم شده 20 تا 25 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی شیرینی ها خنک شدند از کاغذ روغنی جدا می کنیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی
دیدگاهها
بابت تاخیر هم عذرخواهی می کنم