
مافین هویج و جو دوسر
مواد لازم:
آرد
شیر
جودوسر فوری
تخم مرغ
شکر
روغن
دارچین
وانیل
بیکینگ پودر
هویج رنده شده
1و 1⁄2 پیمانه
1 پیمانه
1 پیمانه
1 عدد
1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1⁄2 قاشق چایخوری
1⁄8 قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری
1 پیمانه
طرز تهیه مافین هویج و جو دوسر
داخل کاسه بزرگی آرد،جو دوسر، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می کنیم. در کاسه دیگری تخم مرغ، وانیل، شیر، شکر و روغن را مخلوط می کنیم. هویج را می ریزیم و هم می زنیم. این مخلوط را به آرد و... اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. داخل قالب های مافین کپسول گذاشته و 2/3 کپسول ها را با مواد مافین پر می کنیم. در فر از قبل گرم شده، 30 دقیقه با 190 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی