
مافین سیب
مواد لازم:
آرد
روغن
شکر
ماست کم چرب
بیکینگ پودر
تخم مرغ
دارچین
سیب پوست گرفته و رنده شده
شیر
2 پیمانه
3 قاشق غذاخوری
1⁄2 پیمانه
3⁄4 پیمانه
2 قاشق چایخوری
1 عدد
1⁄2 قاشق چایخوری
1 پیمانه
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه مافین سیب
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل کاسه بزرگی مخلوط می کنیم. تخم مرغ، وانیل، شکر، شیر، ماست و روغن را در کاسه دیگری مخلوط کرده، سیب را اضافه می کنیم. داخل مخلوط آرد و ... ریخته و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. داخل قالب های مافین کپسول گذاشته و 2⁄3 کپسول ها را پر می کنیم. در فر از قبل گرم شده،30 دقیقه با 190 می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی