مواد لازم:

سینه مرغ(متوسط)

قارچ

پیاز

روغن زیتون

آرد

آب مرغ

ماست یونانی(کم چرب)*

نمک

فلفل

آب لیمو

3 عدد

400 گرم

1 عدد

2 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری

1 پیمانه

1 تا 1 و 1 پیمانه

1 قاشق چايخوری

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه چیکن استروگانف(با ماست)

سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کرده با آب لیمو و نیمی از نمک وفلفل مخلوط می کنیم (تا مزه دار شود). برای 30 تا 60 دقیقه داخل یخچال می گذاریم. پیاز را خلالی، و قارچ ها را ورقه می کنیم. داخل تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و تکه های مرغ را به آن اضافه می کنیم. در ظرف را می بندیم تا کمی بپزد. گاهی هم میزنیم. وقتی آب داخل تابه تمام شد باز کمی هم می زنیم تا تکه های مرغ کمی برشته شوند. مرغ را از تابه خارج میکنیم. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل تابه می ریزیم. پیاز را 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم تا قدری سبک شود. قارچ های ورقه شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا تبخیر شود. آرد را می ریزیم و برای 1 دقیقه تفت می دهیم. آب مرغ را بتدریج اضافه کرده و مرتب هم می زنیم(تا آرد گلوله نشود). مخلوط را برای 5 دقیقه می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. حرارت را کم می کنیم. ماست و بقیه نمک و فلفل را اضافه کرده و باز کمی هم می زنیم تا مایه به غلظت کافی برسد. مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

.چیکن استروگانف را با چلو، اسپاگتی و پاستاها، و سیب زمینی سرخ کرده می توانید سرو کنید

.میتوانید ازهر ماست هم زده ،غلیظ و کم چربی که مایلید هم استفاده کنید*

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.