مواد لازم برای خمیر:

آرد

نمک

مایه خمیر

آب ولرم

روغن زیتون

300 گرم+2 قاشق غداخوری

12 قاشق چایخوری

4 قاشق چایخوری

1 پیمانه

3 قاشق غداخوری

 

مواد لازم برای رویه نان:

پیازمتوسط(خرد شده)

گوشت چرخ کرده(بدون چربی)

فلفل دلمه ای( خرد شده)

گوجه متوسط(بدون تخم،خردشده)

آب لیمو

روغن زیتون

نمک

فلفل

1 عدد

400 گرم

12 پیمانه

2 عدد

1 قاشق غداخوری

 1قاشق غداخوری

12 قاشق چایخوری

12 قاشق چایخوری

 

پیده گوشت 
پیده گوشت 

طرز تهیه خمیر:

300 گرم آرد،مایه خمیر،نمک،2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 پیمانه آب را مخلوط کرده و کمی ورز می دهیم.سپس 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده و 2 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کرده وباز ورز می دهیم تا خمیری نرم و کشدار بدست آید. کف و دیواه های کاسه بزرگی را چرب کرده،خمیر را داخل کاسه می گذاریم.روی کاسه را با سلیفون میپوشانیم ویک حوله یا پارچه ضخیم رویش می اندازیم ودر جای نسبتا گرمی(مثلا داخل کابینت) می گذاریم.1 ساعت به خمیر استراحت می دهیم.

طرز تهیه رویه نان:

پیاز را با 1 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه ریخته، تفت می دهیم.گوجه وبعد فلفل دلمه ای را می ریزیم و هم می زنیم تا آبشان تبخیر شود.نمک،فلفل و آب لیمو را اضافه می کنیم.صبر می کنیم تا خنک شود.گوشت را داخل کاسه ای ریخته و این مواد را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.

طرز تهیه پیده گوشت:

روی سطح آرد پاشی شده خمیر را برای 1 دقیقه ورز می دهیم،سپس آن را دو قسمت می کنیم.هر قسمت را به شکل بیضی 40 در 20 سانت و ضخامت 2/1 سانت باز می کنیم.سینی فر را چرب می کنیم وکاغذ روغنی می اندازیم.خمیر باز شده را روی کاغذ روغنی می گذاریم.مواد رویه را به طور یکنواخت تا 2 سانتی لبه خمیر پهن می کنیم.لبه ها را به سمت مواد میانی بر می گردانیم و به خمیر شکل بیضی می دهیم.دو سمت انتهایی خمیر را کمی تیز می کنیم.تخم مرغ را کمی میزنیم، با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و با برس روی لبه ها می مالیم.همین مراحل را برای قسمت دوم خمیر هم انجام می دهیم.در فر از قبل گرم شده 40 تا 45 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم تا لبه های خمیر قهوه ای شوند.وقتی کمی خنک شد می بریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.