مواد لازم:

پنه

آرد

سینه مرغ(متوسط)

سیر خردشده (پودرسیر)

قارچ

روغن زیتون

نمک

شیر(کم چرب)

پودرپنیرپارمزان

آب مرغ

فلفل

1 بسته

2 قاشق غذاخوری

2 عدد

2 حبه (12 قاشق چایخوری)

400 گرم

2 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

1 پیمانه

3 قاشق غذاخوری

1 پیمانه

12 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو (بدون خامه) با قارچ و مرغ

 

مرغ (بدون پوست ) را با مقداری آب، کمی نمک، 1 پیاز متوسط، 2 حبه سیر (به جز سیر در دستور)، 1 هویج متوسط، چند شاخه جعفری می پزیم. وقتی خنک شد، مرغ را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم .آب مرغ را برای درست کردن سس آلفردو نگه میداریم.

قارچها را می شوییم، ورقه ورقه میکنیم.1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه می ریزیم و قارچ ها را اضافه می کنیم. حرارت را متوسط کرده و هم می زنیم تا آب قارچ تبخیر شود. قارچ ها را به مرغ اضافه می کنیم.

1 ق غ روغن زیتون باقیمانده را داخل همان تابه ریخته، سیر را اضافه می کنیم و برای 1 دقیقه هم می زنیم وتفت می دهیم (نباید قهوه ای شود). آرد را داخل شیر حل میکنیم تا همه گلوله های آرد باز شوند و به همراه آب مرغ به سیر اضافه می کنیم. این مخلوط را مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد. بعد از به جوش آمدن سس،3 تا 4 دقیقه روی حرارت کم آن را هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. نمک، فلفل و پنیرپارمزان را اضافه کرده هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. قارچ ومرغ را به سس اضافه می کنیم.

پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی می پزیم. به مخلوط بالا اضافه کرده و سرو می کنیم.

* اگر سس به نظر خیلی غلیظ بود ،12 پیمانه از آب پاستا را به سس اضافه کنید.

* این غذا را می توانید بدون مرغ و قارچ ویا بدون مرغ درست کنید.

مطالب مرتبط:

 

دیدگاه‌ها  

#1 پاستا پنهمحمد 1396-08-15 17:12
عاليه
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.