مواد لازم:

ماهی قزل آلای متوسط (فیله وتکه شده)

آب لیمو

نمک

زردچوبه

پودر سیر

پودر پیاز

فلفل سیاه *

تخم مرغ

کورن فلکس پودر شده

پودر پنیر پارمزان

1 عدد

3 قاشق غذاخوری

14 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

12 قاشق چایخوری

14 قاشق چایخوری

1 عدد

2 پیمانه

3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه غذای قزل آلای سوخاری

 

 *اگر مایلید تندتر شود می توانید مقدار فلفل را بیشتر کرده و از فلفل قرمز هم استفاده کنید.

 

داخل ظرفی آب لیمو، نمک، زردچوبه، پودرسیر، پودر پیاز و فلفل را مخلوط می کنیم. دوطرف تکه های ماهی را درون این مواد می غلطانیم تا مزه دار شود. ماهی را داخل ظرف در بسته 0.5 تا 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. فر را روشن می کنیم. با 1 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی سینی فر(سینی مناسبی که گنجایش ماهی ها را داشته باشد و ماهی به کف آن نچسبد) را چرب می کنیم. ماهی ها را درون آبکش می ریزیم تا مایع اضافی از آن خارج شود. داخل یک ظرف کورن فلکس و پودر پنیر پارمزان را مخلوط می کنیم. داخل ظرف دیگری تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم تا از هم باز شود. دو طرف تکه های ماهی را ابتدا داخل تخم مرغ و بعد مخلوط کورن فلکس میزنیم. به آرامی فشار می دهیم تا مواد به ماهی بچسبند. از سمت گوشت(نه پوست)روی سینی می چینیم. سینی را داخل فربا دمای 220 درجه سانتیگراد می گذاریم. بعد از 20 تا 25 دقیقه سینی را خارج می کنیم، ماهی ها پشت ورو میکنیم ومجددا برای 15 دقیقه داخل فر میگذاریم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.