مواد لازم:

نان پیتا

تربچه(ورقه شده)

کاهو(متوسط،خرد شده)

آب لیمو

خیار(قلمی،حلقه شده)

روغن زیتون

گوجه(خرد شده)

سماق

پیازچه(حلقه شده)

نمک

جعفری(خرد شده)

فلفل سیاه

نعناع(خرد شده)

2 عدد

4 عدد

1 عدد

2 قاشق غذاخوری

2 عدد

2 قاشق غذاخوری

2 عدد

1 قاشق چایخوری

4 شاخه

14 قاشق چایخوری

12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه سالاد فتوش(لبنانی) :

نان ها را به شکل مربع های کوچک می بریم. کف سینی فر پخش کرده وبرای 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده می گذاریم تا برشته شوند. در این مدت 10 دقیقه، چند بارنان ها زیر و رو میکنیم تا همه به طور یکنواخت تست شوند. صبر می کنیم تا خنک شوند. درون کاسه کوچکی آب لیمو، روغن زیتون، سماق، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم. داخل ظرف بزرگی کاهو، خیار، گوجه، پیازچه، جعفری، نعناع و تربچه را مخلوط کرده، نان های خنک شده را اضافه می کنیم. سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم و سرو می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.