
سالاد فتوش
مواد لازم:
نان پیتا
تربچه(ورقه شده)
کاهو(متوسط،خرد شده)
آب لیمو
خیار(قلمی،حلقه شده)
روغن زیتون
گوجه(خرد شده)
سماق
پیازچه(حلقه شده)
نمک
جعفری(خرد شده)
فلفل سیاه
نعناع(خرد شده)
2 عدد
4 عدد
1 عدد
2 قاشق غذاخوری
2 عدد
2 قاشق غذاخوری
2 عدد
1 قاشق چایخوری
4 شاخه
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه سالاد فتوش(لبنانی) :
نان ها را به شکل مربع های کوچک می بریم. کف سینی فر پخش کرده وبرای 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده می گذاریم تا برشته شوند. در این مدت 10 دقیقه، چند بارنان ها زیر و رو میکنیم تا همه به طور یکنواخت تست شوند. صبر می کنیم تا خنک شوند. درون کاسه کوچکی آب لیمو، روغن زیتون، سماق، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم. داخل ظرف بزرگی کاهو، خیار، گوجه، پیازچه، جعفری، نعناع و تربچه را مخلوط کرده، نان های خنک شده را اضافه می کنیم. سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم و سرو می کنیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی