مواد لازم:

ساق متوسط بوقلمون

لوبیا سبز خرد شده

قارچ خرد شده

ذرت

پیاز

سیر

برگ بو

روغن

زعفران آب کرده *

آب نارنج(یا لیمو) *

1عدد

2 پیمانه

2 پیمانه

1پیمانه

1 عدد

3 حبه

2برگ

1 قاشق غذاخوری

1 غذاخوری

2 غذاخوری

 

طرز تهیه خوراک بوقلمون و سبزیجات

 

*می توانید به جای اینها از 1 تا 2 قاشق غذا خوری رب انار استفاده کنید.

 

ساق بوقلمون را تمیزکرده و تمام چربیهای قابل مشاهده را جدا میکنیم. قابلمه یا تابه لبه بلندی که گنجایش همه مواد را داشته باشد انتخاب میکنیم. روغن را داخل ظرف میریزیم. ظرف را روی حرارت می گذاریم. پیاز را خلالی کرده وبه آن اضافه میکنیم. با حرارت پایین کمی تفت میدهیم تا پیاز صدفی شود (کمی آب از دست میدهد اما رنگش تغییر نمی کند). ساق را اضافه می کنیم و هر طرف را 1دقیقه تفت می دهیم. حدود 3 لیوان آب داخل ظرف می ریزیم. سیر و برگ بو را اضافه کرده، در ظرف را می گذاریم تا ساق نیم پز شود (حدود 1تا 1.5 ساعت). در این مرحله لوبیا، قارچ و ذرت را اضافه می کنیم.30 دقیقه بعد زعفران آب کرده و آب نارنج (یا رب انار) را می ریزیم. می گذاریم 10 دقیقه دیگر بجوشد.ا واخر پخت نمک را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش از روی حرارت بر می داریم. قبل از سرو برگ بوها را خارج میکنیم (برگ بو قابل خوردن نیست). این خوراک را هم با نان و هم با برنج می توانید میل کنید.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.