مواد لازم:

سینه بوقلمون

آب لیمو

نمک

پودر کورن فلکس

فلفل سیاه

تخم مرغ

پودر پیاز

پنیر پارمزان

پودر سیر

روغن سرخ کردنی

500 گرم

3 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

1 پیمانه

14 قاشق چایخوری

1 عدد

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

14 قاشق چایخوری

4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بوقلمون سوخاری

 

سینه بوقلمون را به ابعاد 2 در 3 سانتیمتر و ضخامت 1 تا 1/5 سانتیمتر تکه تکه می کنیم. داخل کاسه بزرگی نمک، فلفل سیاه،پ ودر پیاز، پودر سیرو آب لیمو را مخلوط کرده، تکه های بوقلمون را به این مواد اضافه می کنیم تا مزه دار شود (می توانید از هر ادویه دیگری هم استفاده کنید ). روی کاسه را می پوشانیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. بعد از این مدت محتویات کاسه را داخل آبکش می ریزیم تا مایعات اضافی خارج شوند. تخم مرغ را در ظرفی ریخته و هم می زنیم تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند. پودر کورن فلکس و پنیر پارمزان را هم در ظرف دیگری، با هم مخلوط می کنیم. تکه های بوقلمون را ابتدا داخل تخم مرغ و بعد مخلوط کورن فلکس و پنیر می غلطانیم (با دست کمی فشار دهید تا کورن فلکس به تکه های بوقلمون بچسبد).2 قاشق غذاخوری از روغن را درون تابه می ریزیم. وقتی کمی گرم شد، تا حد گنجایش تابه تکه های آماده شده را داخل آن می چینیم. حرارت شعله را متوسط میکنیم. بعد از 3 تا 4 دقیقه تکه ها را بر می گردانیم تا سمت مقابل هم برشته شود. همین مراحل را برای بقیه تکه های بوقلمون انجام می دهیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.