
برگر گیاهی با نخود
مواد لازم:
نخود
نمک
ذرت
زیره
آرد
زردچوبه
تخم مرغ
فلفل سیاه
جعفری خرد شده
فلفل قرمز
پیازچه
روغن سرخ کردنی
1 پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
1⁄2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد
1⁄4 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1⁄4 قاشق چایخوری
4 شاخه
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه برگر گیاهی با نخود
نخود را از شب قبل می شوریم و می خیسانیم. تا قبل از پخت دو تا سه بار آبش را عوض می کنیم. نخود را می پزیم و آب آن را خالی می کنیم. وقتی خنک شد له می کنیم. ذرت را می پزیم (اگر از ذرت خام استفاده می کنید). پیازچه هارا خرد می کنیم. همه مواد را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه می کنیم. کمی ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. روی ظرف را می پوشانیم و برای 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم. به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر قسمت را با دست گرد وبعد پهن می کنیم. داخل ظرفی کنارهم می چینیم. 30 دقیقه دیگر داخل یخچال می گذاریم.2 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم. نیمی از برگرها را داخل تابه می چینیم. وقتی یک سمت کمی برشته شد، بر میگردانیم تا سمت دیگر هم برشته شود. بقیه برگرها را هم با 2 قاشق باقیمانده روغن برشته می کنیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی