مواد لازم:

لوبیا قرمز

پودر سیر

لوبیا سفید

پودر زیره

ذرت

پیاز متوسط(خرد شده)

تخم مرغ

فلفل دلمه ای(خردشده)

آرد سوخاری

پودر کورن فلکس

نمک

روغن سرخ کردنی

زردچوبه

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 عدد

2 عدد

12 پیمانه

13 پیمانه

12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

5 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه برگر گیاهی با لوبیا

 

لوبیاها را از شب قبل می خیسانیم. قبل از پخت، دو بار آب آن را عوض می کنیم. می پزیم، داخل آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود و بعد پوره می کنیم (با گوشت کوب یا غذا ساز). ذرت را هم جداگانه می پزیم (البته اگر از ذرت خام استفاده می کنید).1 قاشق غذاخوری از روغن را داخل تابه می ریزیم و پیاز و فلفل دلمه ای را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. لوبیای پوره شده، ذرت، پیاز وفلفل دلمه ای، ادویه ها و آرد سوخاری را مخلوط می کنیم.1 تخم مرغ کامل و 1 زرده را اضافه کرده و ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. سفیده اضافی را داخل کاسه کوچکی می ریزیم.م واد مخلوط شده را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر قسمت را داخل دست گرد و بعد پهن می کنیم. با دست دیگر قدری از سفیده تخم مرغ به دو طرف همبرگر می مالیم و بعد داخل پودر کورن فلکس می زنیم تا هر دو طرف به طور کامل پوشانده شود. برگرها را در یک ردیف (نه روی هم) داخل ظرفی می چینیم و برای 1ساعت در یخچال می گذاریم.2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه می ریزیم، چند برگر را درون تابه می چینیم. وقتی هر دو طرف کمی برشته شد از تابه خارج می کنیم. همین کار را برای بقیه برگرها هم انجام می دهیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.